Lång dag

Idag har det varit en otroligt lång dag men jag har ändå fått ganska mycket gjort. Nästan lite stolt över mig själv! ;-) Åkte till stallet vid 7 imorse och morgonfodrade hästarna innan jag red en sväng med Peppe. I eftermiddags hade jag körlektion och efter det åkte jag till stallet en gång till men då för att fixa sakerna till imorgon och kvällsfodra hästarna. Dessutom har jag cyklat mer än 1,2 mil idag. #hardwork
 
Nu ska jag se något avsnitt av Gossip Girl och sedan dra mig mot sängen. Imorgon är det som sagt tävling på Surf, hoppar bara 1 klass imorgon och som tur inte i första. Så jag hinner knoppa Peppes kaos-man = vi slipper skämmas!

Foto: Alice Olander



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin