Markarbete

Träningen idag gick sådär, varken speciellt bra eller dåligt. Kryckan var lite halvsur, lyssnade ganska bra men hade fortfarande en tendens till att bli alldeles för slarvig när det är småhinder. Ibland tog han i för mycket, och andra gånger tror jag inte ens att han såg dom små räckena på bågen. Mitt i bågen gjorde jag halt, fattade andra galoppen och fortsatte. Upprepade så några gånger lite överallt i övningen, för att checka att bromsen funkade. Han blev väldigt fin när han inte blev för taggad!
 
Man får lirka med honom, för att se till att han behåller humöret för han är väldigt känslig. Men han skötte sig bra ändå tycker jag! Bara att jobba vidare:)
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin