Micke-träning dag 2

Idag var det allt jag och Kryckan har problem med, vilket i och för sig är bra eftersom man får bäst hjälp när problemen man har kommer fram. Först hoppade vi någon serie (om man kan kalla det för serie ens) med en bom, ett räcke på max 20 cm, en till bom, ett språng till en till bom, och sen två språng till ett räcke som höjdes eftersom. I början hade jag precis som igår problem med att han blev lite väl på, och jag fick inte tillbaka honom. Men det var mycket bättre än igår och han fattade snabbt hur han skulle göra. Sista gången vi kom på det så låg det på en meter kanske, och han blev mycket finare i bakbenen än han har varit innan. Inte så att han har dålig teknik, men han veckade ut sig bättre!
 
Sen hoppade vi en linje med två kombinationer, ja ni hör ju haha. Allt jag har problem med, linje och kombination i samma övning. Han var väldigt tillbaka i galoppen efter kontrollövningen innan, så jag fick ha mycket mer ben än innan. Höjde sedan upp till 1 meter och han gick som en klocka, helt perfekt. Sista gångerna så låg hindrena på 1.05-15. Fick ta om det två gånger då jag red lite halvdåligt in i första kombinationen, tror vi fick nått bakbenspet på 1B, världens minsta pet typ. Men sista gången var bra och då gav jag mig!
 
Jag är inte helt säker på om jag är nöjd med träningen, känns fel att säga att jag är missnöjd för det har jag ingen anledning att vara. Det är bara det att det känns som att jag är inne i någon mental svacka eller nått, för jag blir aldrig nöjd. Är jättejättenöjd med Kryckan för han är en stjärna, men hela tiden undrar jag om jag är rätt ryttare till honom. Kan aldrig sluta tänka på vart han skulle vara nu med någon annan, även om jag vet att det inte är så. Nej nu är jag trött, filmer kommer imorgon!
 
Nu på kvällen har vi flyttat Kryckan till ett annat stall, det tog en halv evighet och hälften av sakerna är fortfarande kvar i gamla stallet. Det blir förhoppningsvis bra!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin