Packat och klart

Allt är nu packat och klart inför imorgon och jag har förhoppningsvis koll på allt. Imorgon blir det tidig uppgång, senast 6 imorgon bitti måste jag kliva upp för planen är att vi ska åka vid 7 från stallet. Nackdelen med att hoppa i första klassen, men eftersom jag inte ridit mycket dom senaste veckorna vill jag hoppa en lägre klass. 
 
Tidigare idag skrittade jag ut Peppe i skogen och det gick bara bra. Han provade bråka en gång men gav sig ganska sanbbt och resten av turen skötte han sig bra. När vi kom in friserade jag honom så nu ser han lite mer ut som en tävlingshäst än en skogsmulle, vi behöver alltså inte skämmas allt för mycket imorgon! 
 
Nu ska jag bara kolla klart på filmen jag ser (Förr eller senare exploderar jag) och sedan dra mig mot sängen för att dejta kudden. Hörs imorgon! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin