Resultat dag 1

1.10m - 0+0 fel VINST
Idag hoppade vi bara en klass och det blev en riktigt bra start på helgen. Peppe var riktigt taggad och gjorde allt han skulle. Rundan var helt okej, han var inte alls lika tittig som han var på förra tävlingen och jag hade en bra känsla. Vi fick något dåligt språng i grunden där han gjorde omtramp men antagligen för att jag försökte rida iväg honom. Måste försöka sluta med det. 
 
I omhoppningen satsade jag lite och tog ett par lite snävare svängar. Dock var underlaget inte speciellt bra utan släppte lite i kurvorna. Kan inte heller säga att jag är speciellt nöjd över min ridning i omhoppningen men som den stjärna Peppe är ställde han upp ändå. Han höll dock på att hoppa av ett galoppsprång för tidigt på en maxad oxer men lyckades på något konstigt sätt ta sig över ändå. Det var en nära döden upplevelse och jag tror nog de flesta fick hjärtat i halsgropen, haha. 
 
Imorgon hoppar vi två klasser, först 1.05m (div 2) och sedan blir det debut i 1.20m!!
 
 



Kommentarer
Postat av: Alice

Åh vad roligt! Grattis! :D

2014-08-02 @ 22:51:41
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin