Resultat dag 2

1.05m - 0+0 fel, 3a
Idag var Peppe lite lugnare och tröttare än igår men gjorde 2 otroligt fina rundor (A:1a). Vi kom bra på i princip alla hinder även om det blev lite trångt på någon linje. Dock fick han korsgalopp i ett par svängar så jag måste jobba på det. I omhoppningen red jag ganska lugnt, dels för att det hade varit lång väntan och dels för att vi skulle hoppa en till klass. Men vi gick in och gjorde en bra runda med bra känsla vilket var tanken. Vi kom 3a individuellt och sessutom vann laget andra omgången av div 2. Så efter två ridna omgångar leder vi då vi vunnit båda, härligt! 
 
Film kommer senare! 
 
1.20m - ute
Detta var då våran (min) debut i 1.20 och det gick väl inte sådär jättebra. Jag red otroligt dåligt och hade alldeles för dålig galopp och la honom helt fel på första hindret. Det blev då helt fel till 2an som var på linje och där stannade vi ut oss. Men jag är inte alls arg på Peppe utan det var helt mitt eget fel. Tror inte riktigt min hjärna var med utan den stannade nog kvar ute på framhoppningen. Han kändes iallafall jättefin på framhoppningen och där red jag bra, så det är bara ta nya tag. Han är bäst ändå, min stjärna ♥
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin