Sängen kallar

Klockan är inte ens halv 9 och jag funderar på att gå och lägga mig, trött är bara förnamnet av hur jag känner just nu. Lika bra att gå och lägga sig alltså och sova är alltid skönt så! Idag har det varit en ganska så lång dag. Först var jag i skolan mellan 8.20-15.40 och trots en lång dag i skolan gick tiden rätt fort och det var inte allt för jobbigt.
 
Direkt efter skolan åkte jag vidare till stallet. Peppe fick gå i skrittmaskinen medan jag fixade iordning sakerna efter helgen och jag packade även ihop alla mina saker då vi byter stall när jag är utomlands. När pappa kom tillbaka från trav så hjälpte jag till att ta in hästarna innan jag åkte hem igen. 
 
Det var min dag i snabba drag, nu ska jag klura lite på vad jag ska ha med till Spanien och sedan dejta kudden. Hörs imorgon! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin