Sista dagen på lovet

Just nu sitter jag och äter lunch och har precis kommit hem från tandläkaren. Efter att ha gått tandlös i ca 2 veckor var det otroligt skönt att sätta in tänderna igen, speciellt eftersom skolan börjar imorgon. Dock blev det så otroligt fult så jag håller på att dö. Ska jag visa mig ute så här liksom? Men förhoppningsvis kanske tänderna går att flytta upp en bit längre fram när svullnaden och allt lagt sig. Hoppas hoppas verkligen det för detta är hemskt. 
 
Ikväll har jag planerat att rida Peppe men dock bara lite lugnt och inte speciellt länge. Får helt enkelt känna hur det känns. Men eventuellt kunde Ingela rida honom lite först, vilket skulle vara jättebra! 

Före & efter..
Ja, ni ser ju själva. Överläppen är dessutom fortfarande svullen. Vad har jag gjort för att förtjäna detta, måste nästan ha varit massmördare i mitt förra liv eller något. Så otroligt fult iallafall och det går inte att nämna för många gånger. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin