Stranden och dressyrträning

Idag har nästan hela dagen spenderats på stranden och jag har för ovanlighetens skull badat flera gånger idag. Brukar annars mest bada när vi är utomlands och framför allt i en pool. Men idag badade vi i havet, även om det var lite kallt så var det ändå rätt skönt när man hade doppat sig. Jag har nog dessutom fått lite färg idag, det gillas! 
 
Efter stranden var det dags för dressyrträning för Lena Unneby och det gick ändå rätt så bra. Hon tyckte han hade blivit finare sedan sist så det var roligt att höra. Det är dock en lång väg kvar men det går framåt! Hennes träningar är intensiva och väldigt nyttiga, både jag och Peppe var helt slut efteråt men det var det helt klart värt. Bra träning som alltid iallafall! 
 
Nu ska jag städa klart mitt rum och sedan dra mig mot sängen. Imorgon är det dags för operation och jag varnar er redan nu för att uppdateringen inte kommer vara den bästa från min sida imorgon. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin