Torsdag

Hej på er! Uppdateringen här just nu är inget att hänga i julgranen som ni kanske märker. Men jag gör i princip ingenting på dagarna förutom att ligga i sängen eller sitta vid datorn. Där av har jag inget att blogga om tyvärr. Ska dock försöka bättra mig och ta tag i bloggandet igen! 
 
Halva dagen har redan gått och jämfört med dom senaste dagarna har den här dagen gått rätt fort. Efter att jag hade ätit frukost imorse gick jag ut och solade någon timme för att bättra på brännan och nu sitter jag här, vid datorn. Senare ikväll följer jag nog med mamma till stallet en sväng och tittar till Peppe. Han ska även gå i skrittmaskinen en stund är tanken! 
 
Nu ska jag ta mig lite glass och se senaste avsnittet av PLL. Ni som läser detta och har egna bloggar får jättegärna länka dom så jag får något att sysselsätta mig med. :)
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin