Varnar för dålig uppdatering

Just nu är jag på flygplatsen och väntar på att kliva på planet. Passar därför på att blogga nu när jag har lite tid över. Uppdateringen kommer nog inte vara den bästa från min sida den kommande vecka. Vi har inget internet i Spanien utan jag kommer endast kunna blogga om det finns wi-fi på någon restaurang. Men ni har ju Agnes! 

Efter skolan åkte jag till stallet och red Peppe. Det blåste jättemycket så jag var nästan lite rädd att han skulle vara jätte uppspelt. Men han skötte sig bara bra! Jag joggade honom en sväng i skogen och han var pigg och glad. Nu får han vila/gå i skrittmaskinen i en vecka och sedan sätts han igång igen när jag kommer hem. 

Ni får ha det bra så bloggar jag när jag kan! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin