1:a december

Det är 1:a december idag och knappt någon snö alls ligger på backen, jag är inget direkt fan av snön men nu tycker jag ändå att den kan ta och komma (i lagon mängd). Det som dock är bra med att snön inte har kommit än är att vintern blir mycket kortare! För övrigt känns det otroligt konstigt i min hjärna att det redan är december, känns som det max skulle vara oktober. Vi började ju nyss skolan? 
 
Idag är det en helt vanlig idag, går i skolan som vanligt och när jag har slutat åker jag till stallet en snabb sväng och fixar peppe för att sedan åka hem och plugga filosofi. Det lutar lite mot att Peppe får gå i skrittmaskinen idag, men bara en kort stund då jag måste hem och plugga. Men bara han får röra på sig så är det bra! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin