28 december

Idag har det varit lite väl kallt ute för min smak, är som sagt ingen vintermänniska överhuvudtaget och när det börjar vara kring -20 grader är det på tok för kallt för mig. Trots kylan har Peppe blivit riden idag och jag frös faktiskt inte, det kan dock bero på alla lager kläder jag hade på mig. Kände mig allt annat än smidig kan jag lova, haha. Jag red iallafall honom bakom pappa när han körde idag och det gick väl okej. Han var spänd och stark, men han skötte sig iallafall. 
 
Nu ska jag alldeles strax dra mig mot sängen, att kliva upp kl 6 på morgonen tar lite på krafterna och jag behöver min skönhetssömn. Måste även försöka bättra mig med bloggandet, det har varit lite si sådär med det den senaste tiden. Kanske får ta det som nyårslöfte att börja blogga mer igen, haha. Eller vad säger ni? 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin