Äntligen fredag och helg!

Då var det äntligen fredag igen och ännu en tuff vecka i skolan är avklarad. Att lovet bara är två veckor bort känns dock väldigt långt borta. Men hur som helst så har det varit en ganska bra vecka då jag har fått tillbaka två prov som båda har varit på gränsen mellan C och A, är nästan lite stolt över mig själv om jag ska vara ärlig! Har väl aldrig varit någon direkt stjärnelev i skolan men "roligt" att pluggandet ger resultat någon gång. 
 
Efter skolan åkte jag till stallet och tog hand om Peppe, det var trav idag så han fick vila. I helgen ska jag nog börja rida honom, men då drar vi nog in honom till ridhuset! Det är säkrast för alla så, haha. 
 
Ska även försöka ta tag i ordentligt nu då Peppe ska sättas igång. Är det något speciellt ni skulle vilja läsa mer om för att bloggen ska bli intressantare? 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin