Äntligen klar med fotoboken

Efter två månaders lidande är jag äntligen klar med fotoboken! Tror inte att ni förstår hur mycket jag hatar digitalt skapande, lätt mitt sämsta ämne efter matte. Kanske för att jag är så brutalt dålig på det. Nu är den iallafall inlämnad och imorgon ska den redovisas, sen är den ur världen för all framtid hoppas jag. 
 
Idag har jag bara haft engelska, svenska och matte, för sen åkte jag, Linda och Marre iväg till Vindeln och filmade till vårt projekt till samhälsen på Renforsskolan. Det snöade, regnade och var kallt så vi höll på att dö ett tag men det gick bra. Sen for vi hem till Marre och sen tog jag och Linda bussen tillbaka till Umeå.
 
Mamma skrittade Kryckis i 40 minuter, och dom lyckades pricka in dagens hagelstorm. Det är bra kämpat tycker jag!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin