Bra julafton!

Trots att jag inte är något större fan av julen så har den här julen ändå varit helt okej. Igår firade vi lilla julafton hos en kompis till familjen och sedan idag riktiga julafton hemma hos oss. Både idag och igår var iallafall ganska trevligt. Jag tycker ju dock inte om julmat men jag fick annan mat, som vanligt haha. Fick även fina julklappar och den bästa var nog min iPhone 6 som kom några veckor tidigare än vad den skulle. #Lycka. 
 
Tidigare idag var jag i stallet och då red jag Peppe bakom pappa. Vi travade runt lillslingan och Peppe skötte sig bra. Men pappa hade även honom i grimskaft så, alla sätt är bra utom dom dåliga! Imorgon funderar vi på att åka in till ridhuset och rida. 
 
Imorgon ska jag upp tidigt och hjälpa till att släppa ut hästarna så jag ska snart börja dra mig mot sängen. Hoppas ni får en fortsatt bra jul! 
 
Bilden ville inte lägga sig åt rätt håll, men skitsamma. Min nya älskling iallafall ♥
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin