Dålig uppdatering

Lördag:
Pluggade på morgonen, joggade Kryckan på vägen på SNÖN som äntligen kommit så att det gick att rida lite ute. Gick helt okej! På kvällen var jag på bio med världens bästa kompisar och världens bästa pojkvän.

Söndag:
Pluggat matte som en idiot och förhoppningsvis har jag blivit lite klokare. Var på hippos julshow eftersom min lillasyster var med och det är faktiskt ingen jul utan den. Minns tiden när jag och Olle brukade vara med, hahaha. Vid sju åkte jag och mamma till stallet och klippte Kryckans päls och man. Sen åkte vi till hippo och red ert konditionspass med treminutersintervaller. Det är bra att han får göra sig av med all energi som typ sprutar ur öronen på han. Är faktiskt nöd även om han ville gasa lite väl mycket i början på intervallerna, vilket gjorde att han blev trött lite för fort. Menmen:)

Jaaaa jag slänger allt på golvet:)))))





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin