En bättre kväll igår

Igår blev det utgång med ett par vänner och det blev faktiskt en riktigt rolig kväll, en av de bättre skulle jag nog säga! Dock blev det inte så många timmars sömn i natt då jag klev upp klockan 6 imorse för att hjälpa till i stallet, haha. Men men. Sov iallafall en stund nyss så jag är inte allt för trött!
 
Idag ska Peppe få gå i skrittmaskinen en stund. Vi åkte som sagt in till ridhuset igår och han skötte sig riktigt bra. Inga dumheter eller något men han är inte riktigt lika mjuk och följsam som jag vill att han ska vara, men det är inte så konstigt. Blir nog bättre ju mer han rids! 
 
Ikväll blir det nog utgång igen (haha), dock med några andra vänner den här gången. Blir samma ställe som igår och det blir säkert kul! Blir nog mycket folk också då det är fritt inträde, men det gillas. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin