Igår och idag

Bloggade aldrig igår eftersom jag inte hann. Hade matteprov på morgonen som var dödligt svårt, sen hade jag NK prov som jag skrev klart på 10 min, och avslutade dagen med juridikredovisning. Efter skolan köpte jag julklappar, när jag kom hem hann jag bara äta innan vi åkte till stallet och red på hippo. Det gick inte speciellt bra då han skrittat i tre dagar och var jättejättepigg. Då skulle jag ha låtit honom springa av sig i en lite längre form istället för att försöka rida honom som vanligt, för det går inte när han har så mycket energi. Han taktade mest runt på stället redo att sätta plattan i mattan kan man säga.

Nu är i princip alla lektioner jätteslappa, så vi gör näsan inget alls. Fick tillbaka matteprovet och jag klarade det!! Sen gick jag, Linda, Albin och Linus till Rhodos och åt pizza. Jag och Linda delade på en pizza och lyckades bra äta upp 3/4 haha. Efter skolan for jag hem till Oskar och sen hem och till Kryckan för att skritta/jogga där underlaget tillät. Gick helt okej:)

Inlägget blev jättekonstigt för jag är så trött att jag knappt vet vad jag skriver...






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin