Jag lever

Skrev aldrig om träningen i fredags så jag gör det nu. Det stod en serie med nån oxer och några räcken på medellinjen med ett språng mellan, en tvåkombination med två språng på högra långsidan mot väggen och en trekombination mot väggen på vänster långsida. Första grejen vi gjorde var att först hoppa serien, sen svänga höger och hoppa tvåkombinationen. Första gången låg den på 90 cm så då var det inga problem, men sen när den höjdes till 1.10 så kom vi lite nära och han rev A, sen tog han kombinationen på tre språng haha och hoppade rakt ipp och ner över B och klarade det på nått vänster som jag inte fattar. Jag fick en rejäl nock mitt i ansiktet dock.
 
Sen hoppade vi serien och svängde vänster över trekombinationen, det gick mycket bättre än tvåkombinaionen. De två första gångerna låg den på 90 cm/1 meter ungefär, sen höjde vi upp C till 1.20 och kom på det två gånger, det var inte heller några problem. Det jag måste tänka på och som var svårigheten, är att behålla galoppen och driva genom svängen även om det blir tight. För gör man det så kommer avstånden oftast av sig själv!
 
Igår hade jag feber vilket var en mindre kul start på lovet. Mamma red Kryckan och jag var hemma och vilade. När Oskar kom från Skellefteå så kom han hit och sov här. Idag var det stallmöte hos Ylva klockan 11, så allt känns jättebra och det är så skönt att vi hittat ett stall som funkar för både oss och Kryckis. Nu ska jag till stalet och jogga Kryckan på vägen samt packa lite saker för imorgon är det klubbtävling på hippo där jag hoppar 90 cm och 1.10. Jag har fortfarande feber, eller ja den har faktiskt stigit. Men skitsamma...
 
Världens finaste
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin