Jättebra träning!

Idag var det en jättebra och svår träning för Sussi! Banan var helt vidrigt svår och slappnade man av i en sekund så var man körd på hindret efter. Kan inte ens förklara hur svårt det var så ni får se på filmen imorgon. Han blev väldigt orytmisk då pelhamet gör att mina små förhållningar blir onödigt stora, men i nuläget är det inte så mycket att göra åt den saken. Hästen hoppade fint och hindrena i sig är vårt minsta problem, det är rytmen och flytet mellan hindrena vi måste träna på.
 
Hoppade banan nån gång på 90cm-1m innan jag avslutade på en linje oxer till en trippel på 1.10-1.15 och han gjorde klockrena språng. Helt obrydd från förra veckans krasch. Min krigare:)
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin