Konstigt väder och regn

Igår var det fint väder, ett par minusgrader och snö på backen. Idag är det regn, blåst och någon plusgrad. Jag förstår faktiskt inte hur vädret kan vända så snabbt, när jag gick och la mig igår var det -10 grader och nu är det 2 plusgrader. Det är ju inte första gången den här vintern som det varit så heller. 
 
Iallafall. Idag går jag i skolan från 8.20-15.40, det kändes otroligt drygt men nu är vi inne på sista veckan så det är väl bara att kriga. Imorgon och på onsdag har jag även prov så all min lediga tid nu MÅSTE jag verkligen plugga. Har nämligen inte gjort det så mycket som jag borde i helgen. 
 
Hoppas ni får en bra måndag iallafall, så hörs vi! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin