Måndag och ingen skola

Standardrubriken på loven, haha. Just nu sitter jag och äter frukost och har ganska nyss vaknat. Det var länge sedan jag sov så länge men det kan nog bero på att jag har vaknade flera gånger på morgonsidan. Vid 6-tiden var jag tvungen att gå och lägga mig i mammas säng för det droppade vatten från ventilation ner i min säng, wtf. 
 
Lite senare idag åker jag till stallet. Peppe ska ridas idag, blir nog bara att skritta som alla andra dagar då han fortfarande är ganska dum hemma. Men igår i ridhuset var han snäll så jag hoppas han kan vara det hemma idag också! 
 
Annars har jag inga speciella planer för dagen. Ska bara försöka ge mig ut och köpa någon julklapp, som vanligt i sista sekund. Har ingen aning om vad jag ska köpa för saker heller. #i-landsproblem.
 
Prutt-peppe i Tyskland. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin