Måndag och mörkt!

Jisses vad mörkt det är ute på morgonen nu, tycker det är dags för snön att komma nu så det kan bli lite ljusare ute. Det är ju så himla svårt att ta sig upp ur sängen när det är mörkt. Idag är det en vanlig måndag jag har framför mig, går i skolan från 8.20-15.40, måste dock gå tidigare då jag ska till tandläkaren. Huvva. 
 
Peppe får troligtvis gå i skrittmaskinen idag, det vore bra om han fick gå där varje dag nu och så kanske vi drar in 2/3 gånger i veckan till ridhuset. För att rida honom hemma är det sista jag kommer göra just nu, då är det ungefär "hadee". Tråkigt när man har en häst som inte vill ridas i skogen eller ens gå från stallet. Det gick bra en liten period i somras men han har varit otroligt dum att rida hemma sedan januari och då tappar man hoppet om att det kommer gå. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin