Onsdag

Igår när jag gick och la mig var det ca -10 grader ute, nu är det regn och +2. Helt sjukt att vädret kan vända så snabbt egentligen. Regn och plusgrader i snart mitten av december känns också väldigt konstigt i mitt huvud. Här uppe är man ju van med att snön kommer i oktober/november och stannar. 
 
Har nog en ganska så lugn dag framför mig idag. Går i skolan till kl 2 men jag och en kompis ska göra en redovisning efter skolan då vi inte har kunnat göra den på lektionerna. Annars blir det nog en ganska så lugn dag, i vissa ämnen gör vi inte så mycket i just nu! 
 
Peppe ska nog ridas idag, eller ridas och ridas. Snarare så leder pappa honom medan jag sitter på. Imorgon åker vi nog in till ridhuset igen! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin