Pluggkväll

Imorse hade jag prov första lektionen, inte den bästa starten på dagen men det känns ändå som provet gick ganska bra (hoppas jag). Jag borde iallafall få minst E tycker jag! Annars har skolan flytit på utan större bekymmer idag förutom de otrolgit hemska ljusterapi lamporna som dom har installerat i vissa klassrum istället för domv vanliga lamporna. Ljuset är otroligt irriterande och gör vara att man får ont i ögonen. Efter tre lektioner på rad i klassrum med sådana lampor gav jag upp och satt med jackan över huvudet andra halvan av sista lektionen. Haha. Det blev mycket bättre iallafall! Och som man säger - alla sätt är bra utom dom dåliga. 
 
Efter skolan åkte jag till stallet och tog hand om Peppe och nu har jag precis kommit hem. Resten av kvällen ska jag bara plugga, det tar aldrig slut. Det känns som jag har pluggat nästan varje dag sedan höstlovet.. Måste faktiskt säga att det är otroligt skönt att det "bara" är tre veckor kvar till jullovet! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin