Rainy day

Idag har det regnat och blåst precis hela dagen. Nästan så att jag är glad över att jag spenderade hela dagen inne i skolan, även om det kanske hade varit skönare att spendera den i sängen. Gjorde iallafall bort en redovisning idag som ändå gick helt okej med tanke på att jag knappt kollat igenom den sedan jag skrev den, vilket var innan höstlovet. Men en sak att stryka från to-do listan iallafall! 
 
Eftersom det var så himla trist väder fick Peppe vila. Åkte bara till stallet och borstade honom, han var dock ungefär som en alligator och skulle bitas hela tiden. Antagligen på grund av att han hade stått inne hela dagen. 
 
Nu under kvällen har jag försökt plugga lite, det gick dock inget vidare utan slutade med att jag tränade istället och nu sitter jag och ser senaste avsnittet av PLL som kom ut idag! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin