Söndag

Idag har det varit en ganska lugn dag. Orkade aldrig blogga något imorse utan jag satt och kollade på Gossip girl istället. Har snart sett klart alla säsongerna för andra gången, haha. Efter lunch åkte jag till stallet och lite senare i eftermiddags åkte vi in till hippo med Peppe. 
 
Han skötte sig faktiskt riktigt bra idag och dummade sig inget alls. Skrittade mest men travade även lite grann och även om han inte riktigt tog något stöd på bettet så gick det bra. Han var dock lite småseg i skritten och gick inte fram ordentligt. Men han skötte sig iallafall och det var huvudsaken! 
 
Imorgon är det måndag och det ska bli riktigt skönt att slippa gå till skolan, är dock inte så taggad på julen men den är ju snart över så det är skönt. Förra året vid den här tiden låg jag i en solstol, skulle göra vad som helst för det iår också men. 
 
 



Kommentarer
Postat av: jessica jansby.

åh, vad är det för täcke? ser så himla mysigt ut! :)

2014-12-28 @ 23:39:42
URL: http://jansbyphotos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin