Tisdag

God morgon! Igår efter att jag hade kommit hem från stallet gjorde jag inget förutom att kolla på en film. Man märker verkligen att det är i slutet av terminen nu för all motivation till skolan är som bortblåst. Resten av veckan måste jag dock ta tag i alla skolarbeten. 
 
Igår blev Peppe tömkörd en liten stund, endast för att vi skulle kolla hur han rörde sig då han inte var riktigt jämsidig när jag red honom i söndags. Det såg väl dock helt okej ut och han är nog tömkörd tidigare i Tyskland för det var inga som helst problem. 
 
Idag ska jag stanna efter skolan och räkna matte, som det ser ut stannar även Agnes och då kan vi vara dåliga tillsammans, haha. Åker alltså ganska sent till stallet men pappa skulle ställa Peppe i skrittmaskinen en stund. Så det blir bra!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin