Torsdag

Idag efter skolan åkte jag och pappa in till ridhuset med Peppe. Han var mycket lugnare idag och lekte inte rodeohäst vilket var väldigt skönt. Han hoppade bara i luften en gång och det var endast på grund av att en häst galopperade bakom honom. Förutom att skritta travade jag även lite på långsidorna och han höll sig i skinnet. Dock så hade jag honom inte mellan hand och skänkel varken i skritten eller i traven. Han var bara otrolgit tjafsig i munnen och tog inget stöd på bettet. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt, har försökt plugga lite nu under kvällen men min motivation till skolan just nu är verkligen på noll. Det är som om mitt huvud redan har gått på lov, men jag får väl kriga mig igenom den sista veckan ändå. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin