Torsdag

Var i stallet halv 7 imorse för att hjälpa till att släppa ut hästarna och mocka några boxar. Nu är jag hemma igen och har varit det ett tag. Om en stund ska jag ge mig ut på jakt efter ett skal till min kära telefon så jag kan börja använda den. Ser fram emot att trängas med alla galna mellandags-shoppare :') Tyvärr är ju inte alla affärer öpnna idag utan endast de större som elgiganten, media markt osv. 
 
Senare idag åker jag och mamma in till hippo med Peppe och rider. Trimmar nog bara lite i skritt och trav, inte allt för hårt eftersom han håller på att sättas igång! Men det blir nog bra iallafall och förhoppningsvis är det inte allt för många som är och rider idag. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin