Tror jag har en rodeohäst

Idag åkte vi in till ridhuset med Peppe, han är ju i princip inte riden på två månader och har bara gått i skrittmaskinen max 3 gånger per vecka så jag kan lova er att han var något knäpp. Skrittade i ca 25 minuter och under den tiden hann han dra i väg i 4/5 bockserier eller vad det nu är han gör. Han var mer vild än tam med andra ord och jag börjar nästa fundera på om han ska få en ny karriär som rodeohäst istället, haha. 
 
Innan vi åkte till ridhuset skrittade jag Wasa en sväng i skogen och det gick väl bra. Inga konstigheter alls. 
 
I helgen har jag inte gjort något vettigt alls egentligen, men det kan vara skönt ibland och nu borde mina batterier vara laddade inför de två veckorna som återstår i skolan. Tänk att det bara är två veckor klar till lovet, känns otroligt nära men samtidigt så långt bort..
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin