Sadelkoll och dagens ridpass

Nu har jag äntligen lite tid över till datorn och bloggen, jag kom hem för bara en stund sen och har precis ätit middag. Anledningen till att det blev en sen kväll i stallet idag var att vi åkte in till ridhuset med Peppe och red. Det gick faktiskt helt okej, det går helt klart framåt! I början var han dock otroligt tjafsig i munnen och tog inget direkt stöd på bettet, men efter att han hade fått arbeta lite i galoppen blev det bättre. Han hade dock lite svårt med att galoppera i samlad galopp, orken fanns inte riktigt där men den kommer. 
 
Vi avslutade med att hoppa några språng över två långa hinder som stod framme, förutom att han blev lite studsig och laddad gick det bra! Nästa gång åker dock en martingal på. 
 
Innan vi åkte var Andrea från Wallers sadelcentrum och kollade Peppes sadel. Han hade musklat på sig en hel del sedan förra kollen men sadeln låg fortfarande bra, skönt! 
 
Gammal bild. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin