Är jag sämst eller?

 
Hej jag lever faktiskt. Jag hade inte tid att blogga igår eftersom jag for iväg och kom hem mitt i natten, så det var inte läge att ta fram datorn om ni förstår vad jag menar.
 
Men kvällen igår vad bra trots allt. Den började på invigningen av kulturhuvudstadsåret med Alicia, Bellan, David, Albin och Elias. Det tog typ en halvtimme att hitta dom andra eftersom det var folk precis överallt. Men vi vart tvärless och gick till Alicia istället, där stannade vi resten av kvällen.
 
Idag måste jag ta tag i lite skolarbeten tyvärr, kommer inte ha så mycket tid att plugga i veckan. Bara att sätta igång alltså. Men ikväll är det Lena-träning med Kryckan, så det blir jättekul! Under dagen ska jag även försöka lägga upp filmen från förra träningen (2 veckor sen)..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin