Bra fredag!

Precis när man trodde att vintern skulle börja ge med sig så kommer över 1 dm snö, hur underbart är inte det.. Annars har dagen varit bra, skolan var riktigt lugn och det var tacobuffé till lunch!! Det var den nog den godaste skolmaten jag har ätit i hela mitt liv, det kanske finns hopp för skolmaten ändå. Men troligtvis var det bara en engångshändelse. Gott var det iallafall! 
 
Efter skolan åkte jag till stallet. Någon promenad med Peppe blev det inte då det blåste storm och snöade jättemycket. Jag hade antagligen bara flygit som en liten vante efter honom om vi hade gått ut. Istället fick han sig en ordentlig rykt och jag fixade även iordning allt inför tävlingen imorgon. Så nu är alla saker smörjda och packade till imorgon! 
 
Hoppas ni får en fortsatt bra fredagskväll! Hej så länge. 
 
Nya skydden kom dessutom i perfekt tid till tävlingen och dom passade perfekt! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin