Bra runda idag!

Alltså herreud vilken kaosdag. Vi kommer till stallet 14.50, då säger Englas pappa att klassen startar 15.00 och inte 16.00 som vi trodde. Min klass började alltså om 10 min, jag hade varken startanmält eller gått banan. Men allt löste sig, fick lära mig banan lite snabbt från läktaren och sen var det bara att stressa till framridningen precis i tid till att jag skulle in haha...
 
LC, 0+0 fel, 5a
På framhoppningen lyssnade han inte alls, bogarna var överallt och ingenstans samtidigt som han var ganska spänd. Men det släppte efter ett tag, och jag gick in på banan med ett bra sista språng på oxern!
 
Kryckan är ganska tråkig att rida i LC eftersom han inte har någon respekt för hindrena när det är lågt. Han backar inte av så mycket utan kör mest sitt egna race. Dock ligger bommarna kvar, vilket är bra. Innan vissa hinder fick jag ta tillbaka riktigt ordentligt, eftersom han vart för taggad. I omhoppningen svängde jag ganska tight, men som vanligt så blir det några galoppsprång för mycket innan avstampet och där förlorar jag alldeles för mycket tid. Det syns väldigt tydligt på filmen. Men det vart en femteplats iallafall, vilket jag är extremt nöjd med då jag inte gick banan innan!
 
Måste också säga att han inte har sparkat en enda gång idag! Bara att tagga om inför morgondagens LB!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin