Bra träning och duktig häst!

Nu har jag äntligen landat hemma vid datorn efter en lååång dag. Har precis kommit hem från stallet och jag måste sätta mig och plugga lite matte till provet imorgon så det blir bara ett snabbt inlägg nu. 
 
Hoppträningen idag gick iallafall bra, det var mest markarbete och gymnastik hoppning som stod på schemat idag och det är precis vad Peppe behöver så det kunde inte ha blivit så mycket bättre! Hade dock velat att han skulle varit lite mer elastisk och följsam, men det kommer nog ju mer dressyr och markarbete han rids!
 
Höll även på att få smaka sand idag, det blev ett litet missförstånd efter ett hinder så Peppe visste inte var han skulle. Slutade med att han for åt ena hållet och att jag var på väg mot andra. Får än en gång tacka gud för min bra balans, haha! 
 
Film kommer om en stund!
 
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

står du i det stallet som emma stenman stod i förut med sina hästar? ett travstall litet

2014-02-13 @ 19:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin