Dag 2- Tio onödiga fakta om mig

1. Mitt humör kan ändras på tre sekunder, inga vet det på samma sätt som mina kompisar i skolan. Jag kan vara glad en sekund, och skitarg nästa haha...
 
2. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet, iallafall när det gäller Kryckan. Kommer aldrig att glömma när jag såg filmen på honom för första gången, det var "den hästen ska jag ha" :')
 
3. Jag kan inte sitta stilla i mer än 5 min på samma ställe....
 
4. Dom ämnena i skolan som jag tycker sämst om är tyska, samhälls och företagsekonomi.
 
5. Jag har väldigt svårt för att lita på folk.
 
6. Jag tror jättemycket på karma.
 
7. Jag tycker inte om godis. Eller det går väl att äta ibland, men det är inte så att jag kan sitta och äta ur en godispåse. Blir typ illamående....
 
8. Det känns verkligen som att jag valde rätt linje och rätt skola. Sen att klassen är världens bästa är ju också ett plus!
 
9. Jag klarar inte av att vara ifrån min mobil, och det allra jobbigaste är när Linus tar den bara för att jävlas. Blir så otroligt stressad haha...
 
10. Min mobil heter Jean-Pierre och kallas antingen för JP eller Pärra. Fråga inte varför men den har gjort det jättelänge nu. Alla blir jätteförvirrade när jag frågar "har någon sett Pärra" men mi:)na kompisar förstår precis vad jag menar haha:)
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin