Det går framåt

Idag åkte vi in till ridhuset och red,  vi var i stora ridhuset precis som i fredags och trots att det var ridskola på ena halvan och ganska många hästar i ridhuset tycker jag ändå att han skötte sig bra! I början av passet var han ganska seg och tog inget direkt stöd på bettet, men när jag satte på sporrar kunde jag jobba honom i en bättre form och han gick genast mycket bättre. 
 
Han är fortfarande ganska otränad och omusklad, speciellt sedan han var sjuk, så han orkar inte riktigt bära upp sig ordentligt i alla gångarter än men det blir bättre och bättre för varje gång! 
 
Avsluade med att rida på volt göra avbrott från trav till skritt ett par gånger i varje varv innan jag travade av, till skilland från förra ridpasset lyssnade han direkt när jag gjorde halt, precis som det ska vara. Hade dock önskat att han tog ett bättre jämnare stöd på bettet men man kan inte få allt, det kommer nog så småning om! Nu taggar vi om inför hoppträning på onsdag! 
 
Bildbrist. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin