Diss till Design by LO!

Jag måste faktiskt dissa mitt schabrak från Design by LO. Hade riktigt stora förväntningar när jag köpte det då det såg otroligt fint ut på produktbilderna, samt att luvan var väldigt fint formad.
 
- Det är väldigt kort, min sadel är 17.0 och det är precis på gränsen till för kort.
- första tvätten tappade de flesta paljetterna färgen samt att schabraket tappade formen lite
- Passformen är dålig och trycker på manken när man kommer ut från banan
- Jag köpte det för 600 kr, vilket är alldeles för dyrt eftersom kvalitén var så dålig. Hööks har bättre kvalla på sina schabrak...
 
Är det någon fler som har ett Design by LO? Var era bättre än mitt?
 
 
 
Haha den enda bilden jag kunde hitta där man såg luvan ordentligt...



Kommentarer
Postat av: Lisa Fager

Jag har ett, fast inte den som du har! Jag vågar inte tvätta det för det känns som att paljetterna kommer att åka av då, de har blivit förstört nere vid sadelgjorden. Passformen är bra för mina hästar som är lite tunna över manken! Väldigt nöjd med det men hade velat ha en större storlek, för det är lite litet på min större ponny! :)

2014-02-13 @ 13:47:55
URL: http://lisafager.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin