Dressyrtränat!

Träningen idag gick faktiskt bra! Som vanligt är Lenas träningar bra uppbygda och hon förklarar väldigt bra så man förstår, detta gör att allt blir tydligt för både mig och Kryckan. Vi jobbade mycket med raktisktning och att ställa dom i sidan. Sen red vi på volt i både trav och galopp och jobbade med att flytta bogarna och kunna reglera hästarna bättre.
 
Kryckan skötte sig bra för att inte vara helt igång än. Jag fick kämpa ganska mycket med att få igenom ställning och få honom att lyssna, men när jag väl fick igenom allt så gick han riktigt bra!
 
Det som kändes hur underbart som helst är att Kryckan endast sparkade tre gånger under hela träningen. Sussi tror att det beror på att hoppsadeln inte ligger bra längre, han har faktiskt ändrat sig ganska mycket i kroppen sen senast vi kollade den. Med dressyrsadeln var Kryckan mycket finare och sparkarna berodde endast på att det blev lite flängigt.
 
Det kanske kommer filmer från dagen lite senare. Filmerna från förra träningen kommer tyvärr aldrig att komma eftersom mamma har raderat dom.. 
 
Innan träningen så klippte vi honom eftersom han hade blivit riktigt långhårig, och efter träningen fick han duscha. Jag tror han tyckte det var skönt att bli av med all päls:)
 
Omhoppning hahaha... så fula...
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin