Dressyrträningen igår

Igår tränade jag som sagt för Lena, det var mycket jobb på volt med att få igenom böjningen i kroppen på honom. I traven flyttade jag in bogen och red öppnor längs spåret. I galoppen gjorde red vi på volt med fokus på att få kontroll på bogarna. Oj så förbannad Kryckan blev när jag började komma åt honom haha. Han försöker verkligen med allt för att bomma undan, bland annat att låtsas bli rädd för en häst med oranget schabrak och lindor och skena iväg lite. Blev så less på han. Men det är precis sånt här vi måste göra just nu, för det är dom här problemen som kommer fram på tävling och gör att jag kanske petar ner den där onödiga bommen som skulle ha legat kvar annars. 
 
På slutet var han hur fin som helst verkligen! Dessutom kom det fram en person och sa "herregud vilken fin ponny du har" vilket alltid är kul att höra:)
 
Imorgon ska jag fota före/efter bilder på Kryckan för att se hur mycket han har förändrats i kroppen sen han kom till Sverige!
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin