Fredag!

God morgon!
Nu är det äntligen fredag och den här mördar-veckan i skolan börjar lida mot sitt slut. 3 prov, 1 redovisning och 1 inlämningsuppgift har vi alltså haft på 4 dagar. Nu är det iallafall bara en vecka kvar innan det efterlängtade soprtlovet kommer! 
 
Till dagens planer, först skolan som gäller, det är en lång dag med många lektioner och jag slutar 15.40. Åker direkt till stallet efteråt och fixar allt där. Bland annat ska Peppe få sig en promenad och jag ska smörja och packa allt inför tävlingen imorgon. Åhh det ska bli så roligt att äntligen få tävla igen, även om det bara är avdelning b!
 
Är det något speciellt ni skulle vilja läsa om idag?
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin