Glad!!

Det gick så sjukt bra att rida Kan knappt tro att det är sant!
 
Kryckan fick som sagt gå intervaller på raksträckan idag. Började med att trava fram ordentligt i en lång låg form, så att alla muskler fick komma igång i sin egen takt. På första intervallen fick han springa ganska ordentligt för att bli av med energin, det gick lite fort då och då men jag kunde alltid bromsa när jag ville. På dom två andra intervallerna tog jag ner tempot och samlade upp honom. Han fick gå i mitten av vägen, för att öva upp sin balans. Han blev ganska bekväm och försökte slå sig fri när det blev jobbigt, men jag kom verkligen åt honom och kunde rida i varje språng. Han sparkade inte en enda gång trots att jag stod i lätt sits den största delen av tiden. Pigg och glad var han också!
 
Hoppas verkligen att detta håller i sig nu, han börjar bli så otroligt fin!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin