God morgon!

Imorse klev jag upp vid 8-tiden och gick ner och gjorde mig lite frukost. Jag lyxade till det lite idag och stekte bacon och gjorde en toast, gott gott! Hade dock hur gärna som helsy sovit längre men det gick helt enkelt inte idag. Huvudet var trött men kroppen pigg, ingen bra kombo. 
 
Vad händer idag då? Klockan 11 ska jag ta bussen till stallet. Ska göra klart allt som ska göras och sedan gå en sväng med Peppe. Problemet är dock att jag inte riktigt vet hur jag ska ta mig hem igen. Jag hinner troligtvis inte med bussen som går klockan 2, men sånt brukar för det mesta lösa sig! 

 
Hittade massa gamla bilder i min kamera, riktigt kul att kolla tillbaka! Kolla bara vad fin Inter blev i dressyren på bara någon månad! Mycket mer avslappnad och jag kunde rida med ett vanligt bett! Åh vad jag saknar honom ibland, finaste Inter ♥
 
Augusti
 
 
Oktober
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin