Helt slut

Det var riktigt dåligt väder när jag skulle rida idag, typ snöstorm. Började med att trava fram lite kort, gjorde lite skänkelvikningar för att kolla att han lyssnade. Sen tog jag lite galopp och lät honom rulla på. Han gick inte fram så bra, vilket antagligen berodde på att man knappt såg något pga all snö som for i ögonen. En gång höll han på att välta ner i diket, i all den tunga och blöta snön. Det var lite nära döden känsla dom där sekunderna när han försöker hitta balansen igen, min häst är ju inte världens smidigaste..
 
Men han kändes ändå ganska bra, var ute i 50 min vilket var ganska bra krigat tycker jag!
 
Sen fick han ett ordentligt bad, så han känns redo inför imorgon. Har dock bestämt mig för att ändra LCn på söndag till en LB istället. Mamma tycker det iallafall men jag väntar hur som helst tills jag har ridit första klassen!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin