Kom just hem

Tiden har inte riktigt räckt till idag, där av den dåliga uppdateringen. Jag har iallafall precis kommit hem och landat vid datorn. Måste egentligen plugga men funderar på att skjuta upp det till imorgon istället och gå och lägga mig nu. 
 
Efter skolan idag åkte jag till stallet, gjorde klart allting och sedan gick jag en kort sväng med Peppe. Det blev inte så långt då han inte är den roligaste att gå med, men han fick iallafall röra sig lite! När jag var klar i stallet åkte jag och mamma till hippo, åt middag och kollade lite på hoppträningarna. Blev himla sugen på att träna men förhoppningsvis kan vi börja göra det snart! 
 
Imorgon är jag ledig från skolan, så underbart skönt. Lovar att det blir bättre uppdatering imorgon! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin