Kryckan 1/2

Innan jag red så passade jag på att klippa manen, svanse, hovskägget och pannluggen. Som vanligt blev det krig eftersom Kryckan hatar saxen, men efter några fula ord och mycket godis så fick jag iallafall som jag ville haha:)
 
Kryckan fick gå på raksträckan uppe i byn. I traven var han helt perfekt, kunde verkligen inte kräva något mer av honom. I galoppen sparkade han ganska mycket, jag provade att lägga till pisken bakom sadeln men då studsade han bara iväg. Han kokar över i huvudet så fort man ens tänker tanken på att galoppera. Men en gång kunde jag galoppera säkert 50 meter utan att han sparkade, i en lung och fin galopp. Sen travade jag av honom, och när han kändes fin så fick han skritta.
 
Det är bara att fortsätta kämpa och hoppas att han ger sig någon gång, för jag tror verkligen att detta bara sitter i hans huvud. Imorgon är det dressyrträning för Lena, och nästa helg är det Micke-träning så jag hoppas på att få mycket bra hjälp med honom då!
 
Den 5 maj 2013 när vi hämtade hem min stjärna
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin