Lång morgon

Idag lyckades jag vakna kl 6. Trodde att klockan var 9 så jag gick upp och åt osv innan jag såg att klockan inte alls var 9 haha. Blev nådigt less på mig själv, men kunde såklart inte somna om. har hunnit städa rummet och är snart klar med min idrottsinlämning, som för övrigt måste bli klar idag.
 
Vid två ska jag och mamma åka till stallet och göra iordning Kryckan, för idag är det årets första tävling! Ska bara hoppa en LC och försöka få en bra runda, inte ha några förväntningar på placeringar osv utan bara hitta känslan på nya bettet. Det blir fortfarande lite så att galoppen försvinner i svängarna och vi får platta språng, så då är det tur att hindrena inte små. Det enda jag ska fokusera på är att galoppera genom svängarna!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin