Matteprov idag

Idag är en dålig dag tror jag. Bra inställning osv. Vaknade som vanligt med ont i halsen och kunde knappt prata. Är trött och less på skolan, och vi har matteprov som sista lektion. Förutom det så har vi någon skrivning på svenskan, tyskaprov på fredag, två inlämningar till på måndag, samt ekonomiprov nästa vecka. Dessutom är det tävling i helgen och vi vet ju alla hur mycket man brukar hinna plugga då...
 
Ikväll är det sen träning med Kryckan för Kerstin, jag ska dock mest bara försöka rida igenom honom då det är tävling i helgen. Startlistorna har föresten kommit och jag startar 9a i båda klasserna haha. Men det är helt okej startnummer ändå!
 
Igårkväll var det clinic med Jumpclub. Den var jättebra och det var flera duktiga ekipage som red!
 
 
 



Kommentarer
Postat av: marrz

tör agge

2014-02-19 @ 10:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin